SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Hazırlık Konuşması: Agoura'dan Gripback Gavin Gray sakatlıktan döndü

hulya

New member
Yaz geçen sezonu Moorpark College'da bir turnuva ile Cumartesi günü yüksek bir ekipmana taşınırken, Agoura'dan Gavin Gray'in hepsi gülümsüyordu. 6 metrelik 5 kıdemli, geçen sezon dördüncü maçta sezon sonu bacak yaralanması geçirdikten sonra tekrar sağlıklı.

1.142 yarda geçti ve 12 rötuş vardı, sonra tibia ve fibula'sını kırdı, ayağına bağları yırttı ve takıldığında ayak bileğini bir oyunda çıkardı. Sonra geri dönüş geldi, etrafta dolaşmak için bir scooter'dan başlayarak koltuk değneği. “Yavaş yavaş tekrar yürümek için geri dönmek zorunda kaldım” dedi.

Geri döndü ve teknik direktör Dustin Croick ona “gizli bir mücevher” diyor.

Sonbaharda korkunç bir yaralanmadan sonra, Agoura QB Gavin Gray temizlenir ve geri döner ve tekrar ait olduğunu kanıtlamaya hazırdır. pic.twitter.com/tbp3b5ekvu

– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 31 Mayıs 2025
“Bunun kendin başka bir yıl olduğunu hissediyorum” dedi. “Sadece ivmeyi geri al ve ilerlemeye devam et. Harika yapıyorum. Tamamen temizlendim. Erken iyileşmiş olabilirim. Heyecanlıyım.”

Agoura turnuva yarı finallerine ulaştı. Sierra Canyon, finalde Newbury Park'ı yenerek şampiyonluğu kazandı. …

Eyalet Golf Şampiyonası Salı günü Pebble Beach'teki Poppy Hills Country Club'da yapılacak.

Bu, lise sporlarındaki olumlu olaylara günlük bir bakış. Herhangi bir haber göndermek için lütfen Eric.Sondheimer@Haberler adresine e -posta gönderin.