SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Mira Costa, 1.Lig kızlar plaj voleybolu şampiyonu olarak tekrarlanıyor

hulya

New member
Audrey Flanagan son topun filelerin karşı tarafına yumuşak bir şekilde indiğini görünce arkasını döndü ve ortağı Giselle Yau'ya kısmen sevinçle, kısmen de rahatlayarak sarıldı.

İkinci sınıf öğrencisi Flanagan, Manhattan Beach Mira Costa'nın sonbaharda Güney Bölüm 1. Salon voleybolu finallerine katılmasında önemli bir rol oynadı, ancak Mustang'ler sahada yetersiz kalsa da, South Bay'deki rakibini yendikten sonra kumsalda zirveye yerleştiler. Redondo Union, 4-1, Cumartesi günü Long Beach City College'da 1. Lig kızlar plaj voleybolu şampiyonu olarak tekrarlanacak.

Flanagan, Lau ile Sea Hawks'tan Abby Zimmerman ve Victoria Henkel'i 18-21, 21-19 yenmek için bir araya geldikten sonra, “Kesinlikle kapalı alanı daha çok seviyorum ama plaj daha zor çünkü tek bir konuda uzmanlaşamazsınız” dedi. 1. Kort'ta 15-12, şampiyonluğun zaten kesinleşmiş olmasına rağmen Mira Costa'nın son puanını kazandı.

“Kaybetmek [to Mater Dei] Finallerde olmak beni burada kazanmak için daha da motive etti. Geçen yıl Taylor Deckert'la 4. sırada oynadım ama birinci sınıf öğrencisiydim ve takımın önemli bir parçası değildim. Plaj turnuvalarında oynamıyorum, sadece takımla antrenman yapıyorum ama Giselle ve ben son derece rekabetçiyiz, bu yüzden ne olursa olsun kazanmak istedik.”

En iyi ikilinin zaferini daha da etkileyici kılan şey, daha önce hiç birlikte oynamamış olmalarıydı. Mira Costa'nın Huntington Beach'teki 5-0'lık yarı final maçında Flanagan, Olga Nikolaeva ile eşleşirken, Giselle ikiz kardeşi Savanna ile birlikte oynadı.

Son sınıftan Yau, “Kız kardeşimle her gün plaj oynuyorum, kapalı alanda oynamıyorum, ancak Audrey'le oynamak kolay çünkü çok uzun ve topu uzaklaştırabiliyor, bu yüzden onu çok fazla oyuna sokmaya çalıştım” dedi. “Bu kızlarla plajda çok oynadım ve onlar iyi bir takım.”

Mira Costa'dan Audrey Flanagan (solda), cumartesi günü topu Redondo Union'dan Victoria Henkel'in üzerine atmaya çalışıyor.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

Bu, Mira Costa'nın 5-0 kazandığı geçen yılın ilk şampiyonasının rövanş maçıydı. Redondo Union, Kenzie Miller ve Addison Junk'tan oluşan 2 numaralı takım, belirleyici üçüncü sette Mira Costa'dan Nikolaeva ve Savanna Yau'yu 15-11 geride bırakınca bu kez galibiyetten kaçındı.

Mira Costa'nın 3., 4. ve 5. kortları tarayıp beş maçın en iyisi formatına ulaşmak için 35 dakikaya ihtiyacı vardı. Reese Thai-Sandoval ve Kendal Steller, kortta 21-17, 21-9'luk galibiyetle ilk sayıyı alırken, Simon Roslon ve Kate Morley 3. kortta 21-17, 21-17 kazanıp skoru 2-0'a getirdi. Mustang'ler şampiyonluğun eşiğinde. Bu, 10 dakika sonra Ruby Chochrane ve Alex Kurz'un Redondo Union'dan Ava Slavin ve Abby Zimmerman'ı 4. Kort'ta 21-12, 21-19 mağlup etmesiyle gerçekleşti.

Mustang'ler mükemmel bir sezonu tamamladı ve ikili maçlarının 16'sını da kazandı.

Redondo Union, JSerra'yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Miller ve Junk, 2. Kortta üçüncü seti 15-12 kazanmadan önce ikili 2-2'de çıkmaza girdi.

2.Bölüm

Oaks Christian, Cumartesi günü Güney Bölümü 2. Lig kızlar plaj voleybolunda Capistrano Valley Christian'ı mağlup ederek şampiyonluğunu kutluyor.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

Westlake Village Oaks Christian baş antrenörü Julie Bennett, finalin son anlarına kadar her şeyin yeniden deja' vu olduğunu düşündü, ancak 5 numaralı Ava Brittain ve Kamryn Tifft çifti, Capistrano Valley Hıristiyan Hope ikilisinin öfkeli geri dönüşünü engelledi. Van Rensselear ve Laekin Wheeler 15-10 kazanacak ve Lions'ın 3-2'lik galibiyetini perçinleyecek.

Okulunun salon takımında libero oynayan Brittain, “Sonunda kendime kazanmamak için bu kadar çok çalışmamızın mümkün olmadığını söyleyip durdum” dedi. “Sadece topu kontrol etmeye ve hatalarla puan kaybetmemeye odaklanmaya çalıştım.”

Lions'ın salon takımında sağ kanat smaçörlerinden biri olan Tifft, “İkinci seti kazandığımızda kaybettiğimizi düşünmüştüm, ancak bir setimizin kaldığını fark ettim” diye ekledi. “8-1'e ulaştığımızda kaybetmek bir seçenek bile değildi. Sadece temellere odaklanmamız ve birbirimizi geliştirmemiz gerekiyordu.”

İkili, yarı finalin üçüncü setinde 15-13 yenilmişti ancak Oaks Christian, Long Beach Wilson'ı 3-2 yenme yolunda ilk üç kortu geçmeyi başarmıştı.

İlk başlarda Oaks Christian ilk üç korttan ikisini kazandıktan ve geri kalan iki kortta tek setlik üstünlük sağladıktan sonra kolaylıkla kazanabilecek gibi görünüyordu. Eagles'ın 4 numaralı ikilisi Eva De La Torre ve Addison Williams, 13-21, 21-13, 15-10 kazanarak maçı 2-2'ye eşitledi, ardından Rensselear ve Wheeler ikinci sette iki şampiyonluk puanı aldı. 22-20 kazanmak ve bir karara varmak için.

Brittain ve Tifft, ilk-15 formatında 8-1'lik üstün bir üstünlük kurdular, ancak rakipleri altı düz puan toplayarak 8-7'ye yaklaştı. Ancak uzun bir vuruş ve Brittain'in temasla öldürmesi Lions ikilisine 10-7'lik üç sayılık bir fark kazandırdı ve ikili bundan sonra sonraki yedi sayıdan beşini kazandı.

Bennett, “Orada bazı geri dönüşler yaşadım” dedi. “Geçen yıl Crean Lutheran'a karşı yarı finalde de aynı senaryo vardı. Farklı kızlardı ama sonuç beşlere geldi ve biz beş ya da altı puanlık bir farkla öndeydik ve kaybettik.”

1 numaralı Jady Mape ve Heidi Lindas çifti 21-12, 21-9 kazandı ve Paige Hansen, Ellie Hallinan ile ortaklık kurarak 3. Sahada 21-19, 21-12'lik galibiyet elde ederken, Hansen maç noktasında as atarak Oaks'ı harekete geçirdi. Christian unvanın bir zaferine yakın.

ŞEHİR BÖLÜMÜ

Woodland Hills El Camino Real'den Audrey ve Addison Choi, Santa Monica State Beach'te City kızlar çiftler turnuvasını kazandı. 55 ikili arasında 1. sırada yer alan kız kardeşler, finalde Venedikli Samantha Lortie ve Savannah Rozell'i 28-7 mağlup etti.

Son sınıf öğrencisi Audrey, plaj voleybolu için UC Davis'e bağlı. Addison birinci sınıf öğrencisi.