SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Palisades basketbol takımları yangından önce kampüs çıkışını yapıyor; LAUSD oyunları iptal ediyor

hulya

New member
Palisades Lisesi erkek basketbol koçu Jeff Bryant, Salı günü saat 11.00'de okulun spor salonunda antrenman yapmak üzereyken, güvenlik ona saat 10.30'da çıkan Palisades yangını nedeniyle kampüsün boşaltılması gerektiğini bildirdi. ben

Bryant, “Park yapımızın üzerinde yangın gördük” dedi. “Rüzgar çok kötüydü. Yanımda 2 yaşındaki çocuğum da vardı. Hemen arabaya koştum ve yola çıktım.

Kız takımı da antrenman yapmak üzereydi. Bryant'a göre herkes hızla ayrıldı ve hiçbir sorun yaşamadan oradan ayrıldı. Oyuncular arabalarını dışarı çıkardılar ya da yanlarında ebeveynleri vardı.

Bryant, tesislerine büyük zarar vermiş olabilecek bir kampüsü gören son kişilerden biri olacak.

Çarşamba günü Venedik'e karşı oynanacak basketbol maçı iptal edildi. Bryant, oyuncuların sezonlarının devam edip etmeyeceğini zaten sorduğunu ve öncelikle ailelere odaklanılması gerektiğini söyledi. Programındaki birçok kişinin evini kaybettiğini söyledi. Bryant, diğer programlardaki antrenörlerin ihtiyaç duyulması halinde spor salonuna zaman ayırma teklifinde bulunduğunu söyledi. Bryant, spor salonunun durumunu bilmediğini söyledi.

Bryant, Palisades'in güvenlik görevlisinin hızlı hareketinden dolayı minnettar olduğunu söyledi.

“Duman henüz gelmemişti” dedi. “Tam zamanında çıktık. Sunset'te trafiğin üstesinden geldik.”

Bryant, kampüse giderken bölgedeki bir yangın konusunda bir oyuncu tarafından mesaj yoluyla uyarıldığını söyledi.

“Bu kadar ekstrem bir durum beklemiyordum” dedi.

St. Francis bugün kapalı. La Canada Flintridge bölgesi tahliye bölgesinde. Rahipler bile tahliye edildi. St. Francis basketbol antrenörü Todd Wolfson, Pasadena/Altadena'da çıkan yangında çok sayıda oyuncunun aile evinin hasar gördüğünü söyledi.

— eric sondheimer (@latsondheimer) 8 Ocak 2025
Öğrenciler bu hafta kış tatili nedeniyle dışarıdaydı. Pazartesi günü geri dönmeleri planlanıyor ancak 1961'de açılan kampüsten geriye ne kaldığını görmek için bekliyorlar.

Bryant, “Elbette sezonu bitirmek istiyorum” dedi.

Palisades'in olağanüstü genç oyun kurucusu Jack Thomas, Çarşamba günü öğleden sonra ailesinin evindeki hasarı görmeye gitti.

Eve giden merdivenleri çıktıktan sonra evin yangınla yok olduğunu fark ettiğinde, “Aman Tanrım,” dedi.

Atletizm direktörü Rocky Montz, Palisades takımlarının (iç saha ve deplasman) dahil olduğu tüm atletik etkinliklerin ertelendiğini söyledi.

Los Angeles Birleşik Okul Bölgesi Çarşamba günü okullardaki tüm maçları ve antrenmanları iptal etti. LAUSD ayrıca Perşembe günü tüm okullarının kapatılacağını duyurdu.

Yangından etkilenen Pasifik Palisades ve Pasadena bölgelerinde çok sayıda ailenin yaşadığı Loyola Lisesi, Çarşamba günü kampüsü kapattı ve basketbol ve futbol maçlarını iptal etti. Pasadena bölgesinde 100'den fazla, Palisades'te ise 200'e yakın öğrenci ailesi yaşıyor.