SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Servit'in 'Fab Four', eyalet pisti ön planlarında yanan hızlarını göster

hulya

New member
Clovis, Kaliforniya – Onlara “Fab Four” deyin.

Servite Boys'un birinci sınıf öğrencileri Jace Wells, Jaelen Hunter, Kamil Pelovello ve Jorden Wells'ten oluşan 4×100 metrelik röle takımı, Cuma günkü CIF State Track and saha şampiyonalarını 40.28 saniyede ilk sıcağa kazanarak ve ilk elemeli süreyi kazanarak, oval etrafında ilk elemeli süreyi kazanarak alevli bir başlangıç yaptı.

Robert Gardner, Friars'ın güney bölüm ustalarını kazanmak için 40.40 saatini altı gün önce Jace Wells, Hunter ve Pelovello'nun arkasındaki çapa bacağı koştu ve ikinci sınıf öğrencisi Benjamin Harris, Servit bir eyalet belirlediğinde ve Nisan ayında Arcadia davetiyesinde rekor kırdığında Jorden Wells, Hunter ve Gardner'a katıldı.

Granada Hills'ten Justin Hart, CIF State finali için final eleme noktasını kazanmak için Cuma günü 47.72 saniyede 400 metre koştu.

(Steve Galluzzo / Haberler için)

Cuma “Gençlik Hareketi” ile ilgiliydi. 1989 yılında Hawthorne tarafından belirlenen 40.24 devlet toplantısı rekorunu kırmak için Cumartesi günü geri dönebileceklerine inanarak Buchanan High'daki Gaziler Memorial Stadyumu'ndan ayrıldılar.

Hunter, “Bu, dördümüz de aynı rölede olduğumuz için” dedi. “Yarın rekorun peşinden gidiyoruz.”

Sherman Oaks Notre Dame, en hızlı ikinci zaman olan 40.83'te Heat 2 kazandı.

Hunter, bir saat sonra, Temecula Vadisi kıdemli Jack Stadlman'ın (46.99) ve Culver City'nin Duaine Mayrant'ın (47.38) üçüncü en hızlı ön hazırlık süresinin 47.43'te 400 metrelik sıcaklığını kazanırken bile finaller için enerjisini kurtarıyormuş gibi göründüğünde neden ülkenin en hızlı birinci sınıf öğrencisi olduğunu gösterdi.

Jace Wells, 21.03'te 200 metrelik sıcağını kazanmak için en iyi şekilde saatlerce, Stadlman (21 daire), Antrell Harris (21.14) ve Santa Margarita'dan Leo Francis (21.16), USC-bağlı RJ sermona'nın önünde Finallere (21.16), rancho cucongon'un sonucundan sonra yarışan rancho cucongon'un sonucundan sonra yarışan Nicolas Head-to For For For For For For For For For For For For Headfiness ile yarıştı. Dokuzuncu için saniyenin binde birine bağlandılar.

Finallerdeki yerini korumak için boş bir stadyumda 21.11'de saniyenin 20'si kazandı.

“Daha önce hiç kaçmadım,” dedi Sermons başını sallayarak. “İlk kez kötü bir başlangıç yaptım. Benden başka suçlayacak kimse yok.”

Rancho Cucamonga'nın RJ Sermons, sağda, erkeklerin 200 metrelik finallerinde son yer kazanmak için Torrance'den Nicolas Obimgba'ya karşı bir kaçış kazanıyor.

Servite, 4×400 metrelik ısısını 3 dakika 10.94 saniyede kazanarak etkileyici gününü, Long Beach Poly'nin (3: 10.70) arkasındaki ikinci en hızlı eleme süresi için katedrali (3: 11.13) tutarak kapattı.

Bakım ekipleri bir gecede çalışacak ve erkek çocuklarının 100 metresinden sonra pistteki Scorch işaretlerini kaldırmaya çalışacak. All nine sprinters who advanced to Saturday's finals clocked 10.51 or under, led by De La Salle junior Jaden Jefferson, whose wind-legal 10.01 bettered the California record of 10.14 by Rodrick Pleasant of Gardena Serra in 2022. Second in the heat was Obimgba (10.20) and third was City Section champion Antrell Harris of Birmingham, giving a single heat the first, second and fourth-fastest times in the bu yıl devlet.

Rancho Cucamonga'nın USC'ye bağlı RJ Sermons, 10.47'de dördüncü sırada bitirdiği bir Subpar Masters yarışından geri döndü ve 10.40'da sıcağını kazanmak için 10.35 saniyede Masters şampiyonu olarak tekrarlanan Demare Dezeurn, Cuma günü 10.43'te sıfırladı. Benjamin Harris 10.49'da Isı 4 kazandı.

Alemany'den ikinci sınıf öğrencisi Dezeurn, “Bugün tamamen finallere hak kazanmakla ilgiliydi” dedi. “Harika bir rekabet. Yarın zor gitmem gerekiyor. Eğer yenebilirsem [Jefferson] Başlangıçta onu yarışta yenebilirim. Yine de o iyi. O zamanları görmek beni oyunu daha da seviyor. Buraya ait olduğumu kanıtlamak istiyorum. Kazanmak için koşuyorum! “

Kyra Terry, ayrıldığında, Cuma günü eyalet ön hazırlıklarında kızların 4×100 metrelik bir röle ısısında Oaks Christian takım arkadaşı Rayah Rodriguez'den batonu alır.

Christina Gray, Carson'un en hızlı eleme süresini (46.16) yayınlayan 4×100 rölesini demirlerken, Cole'un Heat 2'deki çapa bacağına geç vuruşu, Redondo Union (46.33) 'de geçen yılki eyalet şampiyonu Oaks Christian'ı (46.39) Long Beach Poly ile yayınladı. Gray, 100'de en iyi kişisel 11.47 ile izledi ve Chaparral'ın Keelan Wright'ı sıcağında saniyenin yüzde ikisinin ikincisinde yendi.

Calabasas ikinci sınıf öğrencisi Malia Rainey, en iyi 11.57'de sıcağını kazandıktan sonra “C'mon” diye bağırırken, takım arkadaşı Marley Scoggins 11.67'de Heat 4 kazandı. Wright, kızların 200 metresinde en iyi zamanı (23.58) göndermek için geri dönerken, Gray 23.71'de ikinci, ikinci en hızlı zaman ve şehir finallerinde 24.62'den çok daha hızlı bitirdi.

Gray, “100'de harika bir başlangıç yaptım, şimdi sadece bitiş üzerinde çalışmam gerekiyor,” dedi. “Hala benim için harika bir zaman. Kendimi çok iyi hissediyorum, olumsuz rüzgar yoktu ve röle kazanmak bana güven verdi, ancak 4×100'den sonra günün geri kalanını iyi yapacağımı biliyordum.”

Carson 4×100 metrelik röle çapa koşucusu Christina Gray Cuma günü CIF State atletizm ön hazırlıklarında bir ısı sırasında bitiş çizgisini geçiyor.

Discus şampiyonu Aja Johnson Sherman Oaks Notre Dame Cuma günü mücadele etti, ancak 139 feet 3 inçlik bir çaba ile 12. ve son final noktasını korudu. Camarillo'dan Trinity Tipton, 152-06'da en iyi eleme oldu. 2023 atış devlet şampiyonu Johnson, Cuma günü 45-05'te en iyi eleme oldu ve Aliso Niguel'den Jaslene Massey'i altı inç yendi.

Jurupa Vadisi'nden Transseksüel atlet AB Hernandez, kızların uzun atlama (19-11.75), üçlü atlama (40-09.75) ve yüksek atlamada (5-05.00) önde gelen eleme oldu.