SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Banning'den Matthew Gonzalez, Dodger Stadyumu'nda nasıl oynanacağını gösteriyor

hulya

New member
Banning'den kıdemli avcı Matthew Gonzalez için Cumartesi günü şehir Bölüm I Bölüm I Şampiyona Beyzbol maçı Dodger Stadyumu, Carson'a 3-1 yenilginin ardından gözyaşlarına kapıldı.

Sahada çok azı, 5 metrelik 6 ve 130 pound'da göz küresi testini zorlukla geçen Gonzalez'den daha etkileyiciydi. Lisedeki iyilik oyuncuları, fiziksel ölçümlere göre değil, yeteneklerine ve performanslarına göre spot kazanırlar.

Bir bazukadan çıkmış gibi görünen atışlarla ikinci kez çalmaya çalışan iki koşucu attı. Yedinci atışta iki kez plakada oyunlar yaptı ve koşucuları büyük uzmanlıkla etiketledi. Hakem bir koşucuyu güvenli (dışarı baktı) ve başka bir koşucuyu yönetti. Her seferinde Gonzalez, çağrı ile anlaşmaya varıp kabul etmediğine devam etti.

Daha sonra Gonzalez, onu teselli etmeye çalışan takım arkadaşlarından ve antrenörlerden kucaklaştı. Koşucunun ilk kez kaydırıldığına inandığını, ancak kararı kabul ettiğini söyledi. İnsanların varlığını ve karakterini ne kadar takdir ettiğini görebilirsiniz.



Dodger Stadyumu'ndaki yedinci atışta El Camino Real için ikinci sınıf RJ de la Rosa'nın RBI üçlüsünün bir başka görünümü. Yarasa mı yoksa saç stili miydi? pic.twitter.com/6u36mjrhav

– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 25 Mayıs 2025
TV programında olduğu gibi “The Voice”, gözlerinizi ve fiziksel boyutlardan gördüklerinizi görmezden gelin. Sadece kol gücünü ve sahaları engelleme ve tabakta oyun yapma yeteneğini izleyin. Büyük bir lig sahasında olağanüstü bir avcısıydı. Kimse bunu alamaz ve belki de birisi gelecekte onlara yardım edebileceğini tanır.

Bu, lise sporlarındaki olumlu olaylara günlük bir bakış. Herhangi bir haber göndermek için lütfen Eric.Sondheimer@Haberler adresine e -posta gönderin.