SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Sütun: Canyon'dan Brandon Benjamin son sezonunu en iyi şekilde değerlendiriyor

hulya

New member
Anaheim Canyon'un 1,80'lik son sınıf öğrencisi Brandon Benjamin'in basketbol sahasında herkese ve herkese karşı gol atmasını, ribaundunu, pas vermesini ve sürekli fark yaratmasını izlemek, ikizine benzeyen Jaime Jaquez Jr.'ın anılarını hatırlatıyor.

Koç Nathan Harrison, “Karşılaştırmayı seviyorum” dedi.

Jaquez, Camarillo Lisesi'ndeki günlerinde birçok farklı beceriyi geliştiriyordu. Bazıları daha yüksek düzeyde çeviri yapıp yapamayacaklarını merak etti. Önce UCLA'da, şimdi de Miami Heat'te bunu yaptılar.

Aynı şey bir gün 30.7 sayı ortalamasıyla San Diego'ya kararlı olan Benjamin için de söylenecek. Geçen Cumartesi, daha önce yenilmeyen Mira Costa'ya karşı sıfır top kaybıyla 30 sayı attığı maçın ardından Mira Costa koçu Neal Perlmutter, “Bunu yapmak zor” dedi.

Benjamin şunları söyledi: “Akıllıca oynamanız gerektiğini, doğru kararları vermeniz gerektiğini ve hiçbir şeyi zorlayamayacağınızı düşünüyorum.”

Daha sonra Pazartesi günü Intuit Dome'da San Gabriel Academy'ye karşı uzatmada galibiyette 29 sayı attı. Rakip ya da mekan ne olursa olsun, Benjamin tutarlı bir şekilde başarılı oluyor.

Canyon High'dan Brandon Benjamin muhteşem bir son sezon geçiriyor.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

Benjamin ikili takım olmaya o kadar çok alıştı ki, topu takım arkadaşlarına nasıl ulaştıracağını tam olarak biliyor. Genç bir oyuncu olarak rakiplerinin onu tuzağa düşürmeye çalıştığı bir ortamda büyüdü ve Harrison, Benjamin'i hazırlamak için antrenmanlarda boks ve bir savunma üzerinde çalıştı.

“Buna alıştım, nasıl hareket edeceğimi ve sinirlenmemeyi öğrendim” dedi.

Benjamin, eve dönebileceğinizin ve kollarınızı açarak karşılanabileceğinizin kanıtıdır. İlk sezonunu Mater Dei'de oynamak için ayrıldı, burada Monarchs'ın ribauntta liderliğini yaptı (maç başına 8,4) ve dördüncü en skorer isim oldu (13,7), ardından geçen Mart'ta Canyon'a döndü.

Dönüşünde Kanyon kampüsünde dolaşmanın nasıl bir şey olduğu konusunda yalan söylemeyecek.

“İlk başta tanıdığınız, bir yıldır görmediğiniz ve arkadaş-dost olduğunuz insanları görmek biraz tuhaftı” dedi. “Bir veya iki hafta sonra hala birçok arkadaşım vardı. Kendimi gerçekten rahatlamış hissettim. Kendimi evimdeymişim gibi hissettim.”

Benjamin, Mater Dei deneyiminin çoğunlukla olumlu olduğunu söyleyerek koç Gary McKnight'a iltifat etti.

“Hoş buldum” dedi. “Bu hayatta her şey mükemmel değil. Söyleyecek olumsuz hiçbir şeyim yok, koç McKnight hakkında sadece iyi şeyler söylüyorum.”

Kanyon'a dönüşü işe yaradı. Oyunlardaki mahalle atmosferini seviyor ve Harrison'ın en iyi yaptığı şeyi yapmasına, yani kendisi olmasına izin vermesini takdir ediyor.

Harrison, “İnanılmaz bir golcü olarak tanınıyor ama bir pasör kadar etkili ve takımımızı oyun kurucu gibi yönetiyor” dedi. “Topa kaç kez dokunduğu dikkate alındığında sıfır top kaybı daha da etkileyici. Tüm oyuncuları çok daha iyi hale getiriyor.”

Daha da ilgi çekici olanı ise Benjamin'in kendisini üniversiteye nasıl hazırladığıdır. Dört yıllık lise hayatı boyunca forvet veya pivot oynadı. 17 yaşında olmasına rağmen hâlâ gelişmesi gereken çok yer var ve savunma becerileri üzerinde çalışıyor çünkü San Diego koçu Steve Lavin ondan bu alanda oynamasını istiyor.

Benjamin, “Çabukluğum, gücüm ve top hakimiyetim üzerinde çalışmaya çalışıyorum” dedi. “Benden guard oynamamı istiyor. Bu zor olacak çünkü lisede şu ana kadar stoper/forvet oynamak zorlayıcıydı. [this] yeni bir şey. Ben bu mücadeleye hazırım.”

Canyon hayranları Benjamin'in arkasında ve Harrison ona tekrar koçluk yapma şansı bulduğu için minnettar.

“Brandon'ı her zaman sevdik” dedi. “Bizim için ne kadar sıkı oynadığını takdir ettik. Sadece farklı bir çağda yaşıyoruz. Bunu kişisel olarak alamazsın. Gençlerin kulaklarında çok şey var. Kendisi bizden çok memnun ve çocuklarımızı kullanarak iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz.”

Öğrenilen derslerle ilgili olarak Benjamin şunları söyledi: “Eğer bu adamlardan bazıları [as] ne güzel demişler, okullarında kalmalılar ve kazanan bir okul olmaya çalışmalılar. Pek çok üniversite koçu lise balosuna bakmıyor. Bu gerçekten AAU devresi. Başarıya giden yolun bu olduğunu düşünüyorum.”